За T2 Trainspotting и любимата ни Анжела
0 0

За T2 Trainspotting и любимата ни Анжела

    „Choose Life. Choose a job. Choose a career...“ Ако тези думи предизвикват у вас внезапен изблик на носталгично вълнение, вероятно през последните 20 години, сте гледали десетки пъти първата част на Trainspotting, точно като нас. Филмът на Дани Бойл от 96-та година се превърна в емблема за цяло поколение търсещи хора. Филм за правото на избор и за това да се откажеш от него. Филм, към който ние от Atame сме особено пристрастени.

    В кината вече можете да гледате дългоочакваното продължение, което ни пренася в живота на Рентън, Компира, Улавия и Бегби двайсет години по-късно. В техните взаимоотношения се намесва нова героиня – Вероника, за чиято роля Дани Бойл избра българската актриса Анжела Недялкова. Няма да ви разказваме за филма, защото едва ли има фен на първата част, който би пропуснал втората....

Ако все още не сте го гледали, можете да видите трейлъра тук:    Ще ви разкажем за Анжела, чието участие във филма е сериозен успех - неслучайно тя се превърна в едно от най-горещите имена в медиите през последния месец.

    Освен, че е актриса със собствен стил и харизматично излъчване, тя е и страхотен човек. Познаваме я от няколко години и сме изключително щастливи, че между катереното, карането на мотори и филмите, намира време и за нас.

    Миналата година Анджи се съгласи да участва в проекта за представяне на зимната колекция на Atame. Фотосесията продължи цял ден в леко екстремни условия - минусови температури, които духалката в студиото така и не успя да повиши. Анджи геройски издържа и нито веднъж не се оплака нито от студа, нито от екстравагантния стайлинг, който Христина Тушева и Десислава Манасиева избраха за нея.

Използваме случая още веднъж да й благодарим, да й пожелаем още по-големи успехи и, разбира се, да я поканим на по кафе в ателието.

А за тези, които са пропуснали да разгледат фотосесията във фейсбук, пускаме и част от резултата на съвместните ни усилия. 

 

Гердан - Serpent 

Гердан - Heartstone

  

Колие - Endless

Колие - Cycle


  

 

Всички нови модели са налични в нашия магазин. Пишете ни тук - Цък или  ни хареайте във Facebook - тук